Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

pondelok 19. septembra 2011

Samolepky na stenu - Nový hit v bytových dekorácií

Chystáte sa zútulniť Váš byt či dom? Nebaví Vás prázdne steny vo Vašej izbe a pritom obrazy Vám neprídu dosť zaujímavé? Chcete potešiť vaše známe originálnym darčekom?

Rád by som Vám predstavil hit súčasnej doby v oblasti samolepiacich bytových dekorácií. Jedná sa o špeciálne vynilové samolepky na stenu, ktoré sú vďaka svojej špeciálnej charakteristike opakovateľne aplikovateľné na stenu na rozdiel od bežných samolepiacich tapiet. Miesto, ktoré pre samolepku vyberiete, nemusí byť posledná - ak sa Vám zvolená plocha nezdá ideálna, dekoráciu môžete ľahko odlepiť a preniesť na iné miesto alebo ju nahradiť iným napr. "sezónnym" motívom. Zásadnou výhodou týchto samolepiek na stenu je, že tiež môže slúžiť ako šablóna pre náter izbových malieb, je teda možné "zadarmo" samolepiace dekoráciu zásadne rozšíriť.


Vynilová samolepka na stenu (ale aj na skriňu, chladničku, kuchynskú linku, atď) sa môže stať tak malým doplnkom, a aj centrálnym prvkom vo Vašom byte. V súčasnej ponuke motívov internetových obchodov si vyberie každý. Moderné a extravagantné motívy pre mladú a strednú generáciu, motívy pre športovcov, kvetinové vzory pre romantikov, motívy pre milovníkov hudby a veľa ďalších. Počet motívov navyše priebežne predajcovia rozširujú.

Samolepiace dekorácie nie sú určené len do domácnosti - skrášliť si môžete aj akýkoľvek komerčný priestor, nech sa jedná o obchody, reštaurácie, sídla, kancelárie, rokovacie miestnosti, apod. Aplikácia je podstatne jednoduchšia ako lepiť tapety na stenu. Aplikáciu zvládne naozaj každý.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára