Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

štvrtok 14. februára 2013

Sviežosť Vášho trávnika


Už dlho sa staráte o svoj krásne pokosený trávnik no pobehovanie s krhlou po záhrade Vás už prestáva baviť? Ste veľmi zaneprázdnený a nie vždy máte čas sa venovať polievaniu záhrady, kvôli čomu stráca tráva svoju farbu a hustotu? Lenže, aby ste dosiahli skvelý výsledok, nemožno vynechať to hlavné a tým je závlaha záhrady.  Jediným spôsobom ako zabezpečiť aby Vaša záhrada kypela bujnou zelenou trávou je automatické alebo manuálne zavlažovanie.

Je to efektívny spôsob ako ušetriť peniaze, znížením nákladov na spotrebovanú vodu. Pretože na takéto zavlažovanie je možné využiť nielen mestskú, ale aj studničnú či dažďovú vodu. Načo zbytočne platiť za vodu z vodovodného kohútika. Zásobníky s dažďovou vodou obmedzia zbytočné plytvanie vody a zabezpečia dostatočný prívod vody do závlahového systému. Nastavenie časového budíka zabezpečí, že závlaha trávnika bude vykonaná aj bez Vašej prítomnosti. Automatická závlaha ako napríklad závlaha Hunter, ktorá je cenovo dostupná je využívaná na polievanie parkov, mestských oblastí ako aj športových areálov.



Aby ste dosiahli čo najlepší výsledok, dôležité je si dať vašu záhradu alebo konkrétny trávnik, pred inštaláciou zavlažovacieho systému skontrolovať. Jednotlivé časti trávnika môžu mať rôzny typ pôdy, vystavenie slnku a vetru. Najlepšie je použiť prechádzkový test. Prejdite sa po Vašom trávniku a sledujte svoje stopy. Ak sa steblá trávy nevrátia do pôvodného stavu, Vaša tráva má nedostatok vlahy.

A kde získať takéto zavlažovacie systémy? Internetová predajňa ecohit.sk s 15 ročnou pôsobnosťou Vám poradí aký typ zavlažovania je pre Vašu záhradu najlepší, poskytne Vám kvalitný servis a zazimovanie počas zimného obdobia. Tak začnite šetriť a užite si aj Vy krásny a hustý trávnik. Automatická závlaha je práve to čo potrebujete.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára