Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

pondelok 12. augusta 2013

Kvalitná strešná krytina

Snom mnohých mladých ľudí je mať vlastný dom. Hľadajú miesto, ktoré by bolo len ich, bez otravných, hlučných susedov z paneláku a hlučných ulíc veľkomesta. Miesto, kde sa budú radi vracať po práci a užívať si pokoj či stretávať sa so známymi a priateľmi.

Dom ako taký nemožno porovnávať s bytom, z ktorých sa ľudia často sťahujú. A preto sa z rodinných domov ľudia sťahujú len málokedy. Chcú pre seba dokonalý dom, ktorý im zabezpečí jednoduchý a dlhý život v kruhu rodiny. Veľká záhrada s jazierkom, priestranná obývačka s krbom či terasa, ktorá dotvorí luxus a komfort ich domova.

Pri výstavbe nového rodinného domu je potrebné sa zamerať na veľa vecí a rozhodnutí, vďaka ktorým dostane Váš dom svoj nový tvar. Veľkú pozornosť treba venovať aj streche a hlavne z čoho bude vlastne strešná krytina vyrobená.

Jednou z kľúčových častí domu je práve kvalitná strecha. Zabraňuje pôsobeniu prírodných vplyvov a častým, drsným klimatickým podmienkam a výkyvov počasia s intenzitou viac ako 35 stupňov Celzia. Preto je dôležité, aby strešná krytina bola vyrobená z kvalitných a trvanlivých materiálov.  A práve taká je strešná krytina od výrobcu Capacco.

Je vyrobená z recyklovaného materiálu, z ktoré sa kedysi vyrábali káblové izolanty. Ide teda o zmäkčený PVC, ktorý jej dodáva vynikajúce vlastnosti, ktoré bežná strecha nemá. Je vysoko mrazuvzdorná, odolná voči biologickej degradácii či poveternostným podmienkam. Je pružná a pochôdzna. Vďaka svojej ľahkosti je skvelým riešením pre staršie budovy, u ktorých je väčšinou potrebná úprava nosnej konštrukcie strechy.
Ak premýšľate o rekonštrukcii Vašej novej alebo starej strechy, využite kvalitnú a bez údržbovú strechu Capacco, ktorá vydrží po dlhé roky a v atraktívnom a nadčasovom dizajne. Dizajnovo imituje bridlicu, vďaka čomu Váš dom vynikne.

Vybrať si môžete z  troch rozmerov a to buď priamo od výrobnej spoločnosti alebo u vybraných predajcov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára