Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

utorok 15. októbra 2013

Exkluzívna zmluva



Starosti spojené s vybavovaním potrebných formalít ohľadom predaja domu či pozemku sú v dnešnej dobe raritou. Máte podobné problémy? Ste v strese a neustále navštevovanie realitných kancelárií vám už prerastá cez hlavu? S tým je už koniec.

Čo tak nechať hodiť všetky vaše starosti z pliec na plecia realitnej kancelárie? Nie je žiaden problém. Túto možnosť vám ponúknu hlavne veľké realitné kancelárie s dlhodobou a úspešnou pôsobnosťou na trhu. Prostredníctvom exkluzívnej zmluvy získate mnoho výhod.

Pracovník realitnej kancelárie vybaví všetky potrebné aktivity za vás. Inzeruje vašu nehnuteľnosť do tlače, prípadne na internet a zabezpečí rýchli a úspešný predaj. Záujemcom predvedie danú nehnuteľnosť vďaka osobnej prehliadke, z výsledku ktorej budete pravidelne informovaní. Vyplní potrebné dokumenty a listiny určené na predaj vášho bytu či prenájmu nehnuteľnosti. Taktiež vám môžu byť poskytnuté rozličné bonusy spojené s vašim predajom.

S exkluzívnou zmluvou ušetríte nemalé peniaze, ktoré by ste pri inzerovaní vo viacerých realitných kanceláriách určite utratili. Pritom máte istotu, že pracovníci sú silno zameraný na predaj vašej nehnuteľnosti, pretože len kvalitné realitné kancelárie sa orientujú na svojho zákazníka v plnom rozsahu.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára