Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

štvrtok 21. novembra 2013

Maxa Reality


Popredná profesionálna realitná kancelária MAXA REALITY s. r. o. s 5 ročnou pôsobnosťou na slovenskom trhu je zameraná na sprostredkovanie kúpy, predaja, nájmu komerčných a rezidenčných nehnuteľností. Jej inzertný portál disponuje s viac ako 2300 aktuálnymi ponukami.


Hľadáte alebo naopak ponúkate na predaj dom, byt či pozemky, prenajímate chaty, pracovné priestory či garáže? Ste na správnom mieste. Široká škála inzerátov zameraná na všetky regióny Slovenska ako napríklad Prievidza, Prešov či Malacky Vám rýchlo a jednoducho ponúkne aktuálne nehnuteľnosti určené na predaj alebo prenájom. Profesionálne vyškolený tým realitných maklérov Vám poskytne všetky služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, darovacích a nájomných zmlúv, ako aj pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov.

Už nebudete musieť tráviť dlhé hodiny pred internetom a hľadať tie správne ponuky. Stačí navštíviť jednu z pobočiek spoločnosti prípadne navštíviť internetovú stránku maxareality.sk a prezrieť si aktuálne ponuky. Prehľadnosť a veľké množstvo aktuálnych inzerátov Vám zabezpečí predaj či kúpu nehnuteľnosti, podľa Vašich predstáv. 

MAXA REALITY s. r. o. – Váš spoľahlivý partner.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára