Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

piatok 22. januára 2016

Ušetriť na nákupoch? To sa dá?

Každý z nás si rád dopraje nový parfém, nový telefón resp oblečenie. Veľa z nás sa vytešuje aj doplnkom do domácnosti..... Samozrejme všetko niečo stojí a niekedy nie práve najmenej. Z toho dôvodu veľa ľudí začalo využívať porovnávače cien na internete aby ušetrili. Patríte medzi nich aj vy?

Porovnávače ako Heuréka, Pricemánia, Najnákup asi nemusím nijak zvláštne spomínať.... Ale čo tak profitovať nielen porovnaním ceny ale dokonca aj vrátením určitým percentom zo zaplatenej sumy späť na účet... O tom ste už počuli? Že by Vám niekto zaplatil za nákup? Áno, je to možné. Pomocou partnerského programu (klikni a zisti názov).

Ako je možné, že Vám niekto vráti nejaké zaplatené peniaze za tovar? jedná sa o affiliate sieť, ktorá sa delí so svojimi členmi o časť zarobených peňazí. Takže či nakupujete na Aliexpresse, Hejku, bonprixe, deichmann, zajednávate dovolenku na booking... z každého tohto obchodu môžte získať určité percento z minutej sumy. Samozrejme to nieje konečný zoznam obchodov, v ktorých máš možnosť ušetriť peniaze.....

Stačí ak sa zaregistruješ tu! následne stačí, aby si vždy keď ideš nakúpiť z obchodu, ktorý je zapojený do partnerského programu, uskutočníš nákup preklikom z danej stránky. Oki... dosť bolo tajností. Jedná sa o projekt Refundo. čiže zaregistruješ sa do refunda, vyhľadáš daný obchod v zozname, presmeruje ťa na obchod a tam už klasicky nakúpiš. Je jedno či na ňom nakupuješ prvý krát, alebo tam máš už vytvorené konto. Po vykonaní objednávky uvidíš svoju objednávku aj v programe Refundo. Keď nazbieraš za objednávky minimálne 4€, môžeš požiadať o vyplatenie na tvoj bankový účet. Ja som tak požiadal už viac krát a vždy mi boli peniaze pripísané na účet do troch dní od požiadania.

Neveríš tomu? Tvoja chyba.... iní už dávno nakupujú cez Refundo. :-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára