Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

štvrtok 5. januára 2012

Renovujeme dom

Renovovať dom alebo byt už nie je také ťažké ako kedysi. Teraz sú už oveľa vhodnejšie materiály k rýchlej prerábke.

Máte vysoký alebo krivý strop? Žiaden problém. Poradíte si s tym rýchlo pomocou polystyrénu. Nie je to nič zložité. Stačí kvalitné lepidlo, polystyren, sieťka, stierka, náčinie, ktoré kúpite v každých stavebninách a chuť pracovať. Každý šikovný domáci majster to zvládne ľavou zadnou. Nieže ušetríte peniaze, ktoré by ste zaplatili nejakej firme, ale bude Vás aj hriať dobrý pocit, že ste to zvládli sami.

Alebo otrebujete postaviť novú priečku? Rozdeliť veľkú izbu? Už sa nemusíte babrať s tehlami alebo porfixom a maltou. Rýchlo a jednoducho vyčarujete priečku pomocou sadrokarton - u. Všetko potrebné zase nájdete v stavebninách. A návod nájdete na nete. Toto zvládnete v pohode sami. Neveríte? Pozrite si video na youtube a zistíte, že je to fakt jednoduché.

A však ak plánujete pri prerábaní meniť staré okná za plastové okná, nechajte si ich radšej osadiť odborníkmi. Pri nich máte záruku, že to bude osadené dobre a že nebudete musieť po čase riešiť, že ste zle osadili plastové okná a firma Vám nechce uznať reklamáciu, lebo boli neodborne osadené. 

Takže nepodceňujte sa, veľa vecí zvládnete aj samy, ale predsa niektoré činnosti radšej vložte do rúk odborníkom.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára