Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

štvrtok 5. januára 2012

Zariaďujeme jedáleň

Zariadiť jedáleň nie je také ľahké ako sa zdá. Aj keď si veľa ľudí myslí, že zariadiť jedáleň nie je nič ťažké. Stačí jedálenský stôl, jedálenské stoličky a hotovo.

Netreba však zabúdať, že každá miestnosť má zapadať do celkového konceptu domu. Lebo miešať napr. moderný s rustikálnym nábytkom to je ako päsť na oko. Kľudne môžete použiť aj lacný nábytok, však nikde nie je napísané, čo je drahé je aj pekné, ale nezabúdajte na kvalitu. Do jedálne sa fantasticky vitrína na príbory a jedálenské súpravy. Ale zase neprepĺňajte miestnosť rôznym nábytkom. Skorej sa obzrite po doplnkoch, napr. obrazoch, záclonách, pokrovcoch a atď. 


Obrazy sú skvelým doplnkom a oživením steny. Na internete si predsa rýchlo a pohodlne zistíte kde prebieha predaj obrazov

Záclony sú skorej už prežitkom, ale na druhej strane zachytávajú prach, ktorý prúdi cez otvorené okno do miestnosti. A do klasického štýlu zariadenia miestnosti sa určite hodia. 

Pokrovce majú tu výhodu, že nie je zima na nohy, zachytávajú prach, čiže nemusíte tak často umývať podlahu. Na druhej strane zase žije v nich veľa červotočov a veľa rôznych baktérii. Takže je len na Vás, ktorým smerom sa vyberiete, či pohodlnou cestou alebo cestou každodenného umývania prachových chvacholcov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára