Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

štvrtok 28. marca 2013

Alternatívne riešenia v IT a Telekomunikáciách


Veľa z Vás má už vlastnú firmu, ktorú ste vybudovali vďaka skvelým nápadom a príležitostiam. 

Naskytá sa Vám ale problém, čo s toľkými počítačmi vo vašej firme? Či si platiť jedného IT zamestnanca, ktorý bude na vše dohliadať ako napr. správa siete, zálohovanie dát, správa pripojenia do internetu, správa počítačov, serverov  a ich bezpečnosť. Jednoduchšie riešenie je to zveriť inej spoločnosti, tzv. outsourcing, ktorá sa o tieto všetky problémy postará. 

Rozmýšľate aj nad tým, ako znížiť Vaše poplatky za telekomunikácie? A čo tak voip, ktorý poskytuje neuveriteľne veľa výhod oproti klasickej telefónnej linke. 3CX telefónia je ten správny systém. 3CX telefónny systém eliminuje telefónne rozvody siete a umožňuje užívateľom ľahko pracovať na diaľku.

Administrácia ústredne je jednoduchá, pretože dobre zapadá do infraštruktúry siete Windows. Každého zaujíma určite aj kúpna cena tohto systému, ktorá je oveľa nižšia ako cena tradičnej hardwarové ústredne.
A automatickú spojovateľku máte grátis  (napr. zvolíte 1 pre predaj, 2 pre podporu, atď.). Taktiež si nemusíte robiť starosti s počtom klapiek. Tých máte neobmedzené množstvo.
A čo telefónne káble? Preč s nimi! Ani tie už nepotrebujete. Tým pádom môžete presúvať Vaše pracovisko kamkoľvek.
Máte svoje kontakty uložené v Microsoft Outlook? Ani to nie je pre tento systém problém. Kliknutím vytočíte a voláte aj cez Váš Microsoft Outlook.

Jednoducho povedané, tento systém má neporovnateľné výhody oproti klasickým ústredniam. Preto kašlite na Vaše staré zvyklosti a vymeňte svoj systém za novší, prehľadnejší a šetrite tým svoje výdavky každý mesiac. Ak máte ešte nejaké nezodpovedané otázky, kontaktujte firmu aosone.com a oni Vám všetko s radosťou dokonale vysvetlia.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára