Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

piatok 15. marca 2013

Atmosféra rodinného krbu

Krb ako taký je nielen skvelým dizajnovým doplnkom Vašej obývačky počas vianočných sviatkov či zimných večerov, ale predstavuje hlavne najlacnejší spôsob, ako vykúriť rodinný dom, chatu či zimnú záhradu. Výhoda je tiež v nezávislosti dodávky plynu, elektrickej energie či dodávkach tepla. Určite sa Vám už možnosť mať krb pozdáva viac? Stretnúť sa môžeme s rôznymi typmi krbov a krbových pecí. Či už ide o liatinové teplovzdušné vložky, liatinové krbové pece, stále sú populárnejšie teplovodné krby.

Liatinové krbové pece od spoločnosti Invicta France sú známe už po celom svete. Vyrábajú sa  s rôznymi tepelnými výkonmi. Svojou farebnosťou a technickými parametrami sú skvelým riešením, ak si chcete zaobstarať ten správny krb. Ich skvelý dizajn nadväzuje na klasické kachľové pece pričom  vytvára príjemnú atmosféru v každej domácnosti. Je možné v nich vykurovať pomocou dreva alebo drevených brikiet. Mnohé z nich majú dvojité spaľovanie, systém čistého skla a ďalšie inovatívne prvky. Krbové pece Invicta France, ktoré môžete zakúpiť u spoločnosti Palomino, sú zaradené do skupiny Flamme Verte teda zelený oheň, ktoré spĺňajú prísne ekologické a kvalitatívne požiadavky.
Ak ste sa rozhodli, že by ste využili služby spoločnosti Palomino a zaobstarali si krb alebo krbovú pec, využite možnosť stavby na kľúč. Stavba krbov na kľúč ponúka na výber širokú škálu rustikálnych a portálových krbov. Výhodná je aj možnosť stavby krbu podľa vlastných požiadaviek. Tak neváhajte a navštívte kvalitnú predajňu, ktorá Vám zabezpečí úsporu energie a príjemnú atmosféru rodinného krbu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára