Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

piatok 26. apríla 2013

Vyberte si ten správny plynový kotol


Už Vás nebaví neustále platiť vysoké poplatky za kúrenie, elektrinu či vodu a snažíte sa nájsť správne riešenie tejto stereotypnej činnosti? Máte finančné problémy a snažíte sa ušetriť najviac ako sa len dá z Vašej ťažko zarobenej výplaty? 
Máme pre Vás riešenie. Čo by ste povedali, keby ste začali šetriť zmenou a úpravou Vašich obytných zariadení. Výmena plastových okien, zateplenie domu či solárne systémy sú jedným zo skvelých riešení, pri ktorom dokážete ušetriť nemalé peniaze.

Jedným zo spôsobov, ako ušetriť je napríklad výmena Vášho starého kotla. Pri starších konvenčných kotloch odchádzajú spaľované vodné pary do atmosféry. Energia (latentné a senzibilné teplo) viazaná v týchto parách je preto nevyužitá pri vykurovaní. V dnešnej dobe sa preto viac začínajú využívať kondenzačné plynové kotle. Tie umožňujú, aby vodná para kondenzovala ešte v prístroji. Vzniknuté kondenzačné teplo sa tak využije na vykurovanie. Tieto kotle spotrebujú energiu paliva lepšie a účinnejšie až o 108%, čím sa zníži spotreba plynu a množstvo emisií. 

Čo poviete na to keby ste výmenou Vášho starého dvadsať ročného  kotla ušetrili až 40% plynu? Treba mať však na zreteli, pri výmene kotla správne dimenzovanie vykurovacieho systému a odvod spalín a kondenzátu. 

Pri výrobe kondenzačných kotlov sa používajú hlavne kvalitné, nehrdzavejúce materiály, ako sú sklo, glazúrovaná keramika či špeciálny plast.  

Ak ste sa rozhodli zaobstarať si nový kondenzačný kotol, využite ponuku a služby internetovej stránky pktnitra.sk, ktorá Vám poradí pri výbere správneho kotla, zabezpečí montáž a prípadný kvalitný servis. Dajte si vypracovať cenovú ponuku a vyberte si z kvalitných značiek ako sú Immergas, Buderus či Viessmann. 

Nečakajte na ďalší vysoký účet za plyn a začnite šetriť od základov. Doba šetrných kondenzačných kotlov je tu!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára