Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

sobota 27. júla 2013

Revolučná zmena v relaxovaní

Prispôsobivé vaky na sedenie alebo zjednodušene „sedacie vaky“ sa čím ďalej tým viac objavujú v obývačkách rodinných domov, detských izbách či reštauračných zariadeniach. Nahrádzajú klasické sedacie súpravy a gauče, ktoré sa pohodlnému tzv. „tuli vaku“ nemôžu rovnať. Stačí sa pohodlne usadiť, rozvaliť sa a relaxovať.

Ak si plánujete obstarať túto vychytávku dnešnej doby, mali by ste o nej niečo vedieť. Ide o jedinečný typ nábytku, ktorý je naplnený malými tvrdenými polystyrénovými guličkami. Guličky sú veľmi ľahké a tvarujú sa podľa tvaru Vášho tela. Sedací vak nemá žiadne pevné časti, vďaka čomu sa budete môcť usadiť do vaku ako uznáte za vhodné. Materiály, z ktorých sú vaky ušité sa vyznačujú jednoduchou údržbou a veľmi dobrou odolnosťou. Ide hlavne o plyš, kožu, ekokožu alebo semiš. Poťahy ušité z týchto materiálov je možno zvliecť a oprať v práčke.

Loptu alebo vankúš?
Pri výbere sedacieho vaku je potrebné si uvedomiť, aký veľký vak potrebujete. Z akého materiálu má byť vyrobený, akého tvaru má byť a stanoviť si cenovú hranicu, koľko chcete do vaku investovať. Rozmery vakov sú rôzne. Môžu byť v tvare vankúša, sedačky, slzy, futbalovej lopty a podobne. Sedacie vaky v tvare taburetky nájdete TU.

Potešte svoje deti
Štýlové sedacie vaky sú taktiež veľmi obľúbené u detí, ktoré v nich strávia veľa času. Či už pri oddychu, čítaní kníh alebo rôznych typoch hier. Aj tehotné ženy ocenia výnimočný tvar tohto skvelého nábytku. Navštívte stránku venovanú predaju sedacích vakov sedacivakemi.sk a zažite revolučnú zmenu v spôsobe relaxovania.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára