Internetová parfuméria Vonaj.eu/
Parfumeria Vonaj.eu

sobota 5. marca 2011

Betónové ploty

Betónové ploty majú jedinečnú bezpečnostnú funkciu. Sú hrubé, pevné a elegantné. Nevyžadujú prakticky údržbu a sú cenovo dostupné.


Prečo si kúpiť práve betónový plot?


Betónové ploty poskytujú riadnu dávku súkromia. Chránia Váš majetok pred cudzím poškodením. Samozrejme, ak sú dostatočne vysoké... Betónové ploty sú vyrobené zo stáleho materiálu, preto sú pevné a kvalitné. Sú odolné voči vetru. Ak sa kus plota odtrhne je naozaj jednoduché ho opraviť, pokiaľ ide o malý kus jednoducho dobetónujete. A pokiaľ ide o kus väčší vymeníte diel betónového plotu, totiž betónové ploty sa ľahko a rýchlo stavajú, vďaka tomu že sa vyrábajú po dieloch, ich samotná inštalácia prebieha už len spojením jednotlivých dielov. To je ich výhoda oproti plotom vyrobených z kameňa. Ich životnosť dosahuje až 60 rokov. Samozrejme dajú sa esteticky rôzne prispôsobovať... či už zvolíte nejaký farebný náter, alebo na ne umiestnite držiaky na kvetináče plné letničiek.

.

Betón, z ktorého je betónový plot vyrobený, pozostáva z čisto prírodných materiálov, dôsledkom čoho zákonite dochádza ku kolísaniu jeho vlastného prirodzeného zloženia. V nadväznosti na ďalšie faktory pôsobiace behom výroby a skladovania tovaru, primárne poveternostné podmienky, môže dôjsť ku kolísaniu farebných odtieňov a taktiež k vzniku tzv. výkvetov, tj. vystúpenie voľného vápna, obsiahnutého v cemente, na povrch výrobku. Zabrániť vzniku drobných farebných odlišností a vápenných výkvetov je technologicky nemožné. Farebné rozdiely a výkvety môžu byť rôznej intenzity, v žiadnom prípade však nemajú vplyv na kvalitu a úžitkové vlastnosti plotu. Pôsobením poveternostných vplyvov a bežným mechanickým namáhaním spravidla dôjde k vyrovnaniu farebných rozdielov a zmiznutie výkvetov.

A ešte jedno upozornenie... diely plota treba vždy prevážať na stojato, aby vlastnou váhou sa nezničili, alebo si vybrať variantu plota z plotových tvárnic.

Samozrejme je potrebné zakúpiť Slovenský výrobok. Však podporujeme tým našu ekonomiku a domáce firmy... :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára